Cum plătesc?


Plata se poate efectua prin următoarele metode:

  • în numerar (ramburs) – plata se face la primirea coletului
  • transfer bancar - ideal pentru persoanele juridice
  • online, prin card bancar - se acceptă majoritatea cardurilor de credit și debit

S.C. Made in Friday MMXIV S.R.L. foloseste pentru plati online procesatorul de plati euplatesc.ro. Pentru a afla mai multe informatii privind modul de plata online puteti accesa pagina AICI.În numerar (Ramburs) - la primirea coletului:


Comanda se achită integral, în lei, la livrarea efectuată de către curier. Dacă dorești să efectuezi plată în numerar( ramburs), trebuie să selectezi aceasta opțiune la finalizarea comenzii.Online prin card bancar - de credit sau de debit


Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile PayU. Sunt acceptate la plată cardurile cu sigla Visa și MasterCard, Discover, JCB și Dinners. PayU procesează atât cardurile internaționale cât și pe cele locale, fie de credit, fie de debit. Sunt acceptate la plată aproape toate cardurile românești sau internaționale.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții cu cardul.

Pentru a efectua o plată cu card-ul trebuie să selectezi în formularul de comand㠖 opțiunea „plata card” apoi vei fi redirecționat printr-o legatura securizată pe pagina procesatorului de carduri bancare PayU.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spații), dată de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura ta (în funcție de card pot lipsi). Indiferent dacă cardul este atașat unui cont în valuta sau în lei, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.

Te rugăm să nu închizi browser-ul în timp ce apare mesajul „PROCESSING” sau până nu se afișează factura proforma deoarece nu vei ști dacă comandă a fost acceptată.

hopababy nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.