Cum cumpăr?


Pentru a putea face cumpărături pe site-ul hopababy trebuie să va creați un cont şi să va logați. Intrați pe pagina produsului pe care doriți să-l cumpărați, selectați culoarea/modelul, masura și cantitatea și apăsați butonul "Adauga în cos".

Comanda minima este de 50 Lei.

După adăugarea în cos a produsului, aveți două opțiuni: „ "Continuă cumpărăturile”" sau „"Vezi coșul”". Prin opțiunea „"Continuă cumpărăturile”" produsul selectat este adăugat în cos dar puteți continuă cumpărăturile din pagina produsului pe care va aflați. Prin opțiunea"Vezi cosul"” aveți opțiunea de a vizualiza conținutul coșului și de a parcurge pasii descriși în pagina de comandă, respectiv completarea datelor de livrare, previzualizarea comenzii și finalizarea acesteia.

Atenție: selectarea produselor și așezarea lor în cos nu echivalează cu rezervarea acestora; astfel, deși la momentul selecției produsul este disponibil, acesta poate deveni indisponibil la momentul finalizării comenzii, dacă a trecut un interval de timp oarecare între selecție și finalizarea comenzii. Rezervarea produselor se realizează numai după finalizarea comenzii, respectiv primirea email-ului de confirmare a comenzii.

Comanda este finalizată cu succes când primiți emailul de confirmare a comenzii cu statusul "În așteptare". În momentul procesării comenzii de către hopababy și al expedierii coletului către dumneavoastră, veți primi un e-mail prin care veți fi înștiințat că statusul comenzii este "Procesată". După procesarea comenzii, veți primi telefon/email cu date referitoare la status-ul comenzii și numărul de tracking al coletului .

Cu ajutorul numelui de utilizator și a parolei introduse, puteți să va autentificați pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pentru a modifica/șterge profilul dumneavoastră sau pentru a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact. Comanda plasată va putea fi anulată/modificată telefonic sau prin e-mail imediat dar nu mai târziu de ziua plasării.