Despre noi


S.C. Made in Friday MMXIV S.R.L. este operatorul site-ului www.hopababy.com și importator unic in Romania al brandurilor americane Hudson Baby, Luvable Friends și Yoga Sprout.

Mărcile sunt înregistrate la OSIM: Luvable Friends nr marca OSIM: 109827, Hudson Baby nr depozit OSIM: 04488, Yoga Sprout nr. marca OSIM: 133183.

BabyVision Inc, producătorul brandurilor Hudson Baby, Luvable Friends si Yoga Sprout este numărul 3 în Statele Unite ale Americii în topul producătorilor de articole pentru bebeluși.


Luvable Friends vine cu o gama completă pentru bebeluși de o calitate superioară, produse de îngrijire a bebelușilor din categoria „basics”: o linie completă de body-uri și salopete, pantaloni de interior, bavete, lavete, lenjerii de pat, protecții pentru saltele, prosoape de baie, ciorapi, prewalkeri, seturi pentru pătuțuri, scutece din finet, paturici, etc.

Hudson Baby este gama premium și produce articole pentru bebeluși nou născuți cât și pentru bebeluși premergători folosind un design deosebit si culori calde. Calitatea Hudson Baby face ca produsele să dureze și totodata oferă un excelent raport calitate-preț.

Yoga Sprout cel mai nou brand BabyVision, ofera articole fabricate din materiale confortabile, in culori vibrante si modele jucause. Materialul este flexibil, inspirat din echipamentul Yoga, pentru a ține pasul cu bebelusii activi. Linia contine seturi adorabile compuse din body, pantalon si hanorac sau piese distincte.

 

Aceste brand-uri se găsesc in exclusivitate pe www.hopababy.com .

Pentru oferta de distribuție, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@hopababy.com